Sunday, October 28, 2012

Πάτρα-Αναρχικοί-ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να παρελάσουν..


Πριν λίγα λεπτά ξεκίνησε η παρέλαση, από την μιά πλευρά με το ΚΚΕ στην διασταύρωση των οδών Αράτου και Αγ. Ανδρέου και από την άλλη στην οδό Κολοκοτρώνη και Αγίου Ανδρέου τις ομάδες ΚΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ και Αγανακτισμένων να προσπαθούν με συνθήματα να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να παρελάσουν. Περίπου 400 μέλη του ΚΚΕ είναι συγκεντρωμένα αυτή την ώρα στην οδό Αράτου στο τμήμα ανάμεσα στην Αγ. Ανδρέου και Ρήγα Φεραίου φωνάζοντας συνθήματα και με τραγούδια του ΕΑΜ θα προσπαθήσουν όπως φαίνεται να παρελάσουν.


Επίσης στην οδό Αγίου Νικολάου και Ρήγα Φεραίου ομάδες ΣΥΡΙΖΑ , Αγανακτισμένων και αναρχικών προσπαθούν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό για να παρελάσουν.

Προηγουμένως υπήρξε ένταση... την Κάτω Αχαία στην πλατεία Δημαρχείου.
Ομάδα 15 περίπου μελών της Χρυσής Αυγής μετέβησαν στην πλατεία με πρόθεση να καταθέσουν στεφάνι.
Απέναντί τους βρίσκονται μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και των Λαικών Συνελέυσεων..Χειροκροτήματα από τους συγκεντρωμένους πολίτες (όχι από την αριστερά) υπήρξαν μόνο όταν κατέθεταν στεφάνι στρατιωτικοί και όχι οι πολιτικοί.

 patrastimes.gr                                                                                                                --> -->



Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/

No comments:

Post a Comment