Friday, October 31, 2014

Μαφιόζικη εκτέλεση άνδρα στο Μεταξουργείο

"Πόλεμος" ξέσπασε τα ξημερώματα, ένα τέταρτο πριν τις τέσσερις στην καρδιά της Αθήνας. Άγνωστοι που επέβαιναν σε τζιπ πλησίασαν και «γάζωσαν» με αυτόματο όπλο καφενείο στην οδό Χίου,στην περιοχή του Μεταξουργείου .

Σύμφωνα με όσα έγινα� � γνωστά από την αστυνομία, ένα τζιπ με φιμέ τζάμια στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα σταμάτησε μπροστά στο καφενείο -το οποίο ανήκει σε αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας- και ο συνοδηγός "γάζωσε", με πυροβόλο όπλο, πιθανότατα καλάσνικοφ, το καφενείο όπου εκείνη τη στιγμή υπήρχαν συνολικά επτά θαμώνες.

Από τις σφαίρες έπεσε νεκρός ένας άντρας ελληνικής υπηκοότητας ο οποίος, την ώρα εκείνη, ήταν έξω από την πόρτα του καφενείου, ενώ τραυματίστηκε μια γυναίκα που ήταν δίπλα του και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δεκάδες αστυνομικοί και από την ώρα εκείνη ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό, ωστόσο ακόμη δεν υπάρχουν αποτελέσματα καθώς οι δράστες έσπευσαν να εξαφανιστούν μέσα στη νύχτα.

Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη ως και αυτή τη στιγμή από την αστυνομία που ερευνά κάθε πιθανό στοιχείο. Σύμφωνα με εκτιμήσεις η αιτία της δολοφονικής επίθεσης ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Έρευνα για την υπόθεση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/

No comments:

Post a Comment