Monday, March 30, 2015

Μόνο το DNA του Βαγγέλη Γιακουμάκη βρέθηκε στο μαχαίρι

Το αίμα του Βαγγέλη Γιακουμάκη ήταν πάνω στο μαχαίρι που βρέθηκε δίπλα στη σορό του 20χρονου, κάτι που ενισχύει ακόμα περισσότερο την εκδοχή της αυτοχειρίας.


Στο μαχαίρι με το οποίο έκοψε τις φλέβες του, ταυτοποιήθηκε τελικά μόνο το δικό του DNA, ενώ στα ρούχα εντοπίστηκαν μεγάλες «αόρατες» κηλίδες αίματος.

Επίσης από τις αναλύσεις που έγιναν στο χώμα διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για το ίδιο με αυτό του σημείου όπου εντοπίστηκε νεκρός.

Σύμφωνα πάντα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ως φαίνεται από κανέν α στοιχείο δεν προκύπτει η πιθανότητα εμπλοκής δεύτερου ατόμου κάτι που θα παρέπεμπε σε εγκληματική ενέργεια.

Έτσι όλα συντείνουν μέχρι στιγμής τουλάχιστον στην αυτοχειρία όπως άλλωστε και αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Μέχρι τη Δευτέρα το πόρισμα του εγκληματολογικού αναμένεται να διαβιβαστεί στην Ασφάλεια Ιωαννίνων και στον Εισαγγελέα προκειμένου να συμπληρωθεί το παζλ της υπόθεσης αυτής που πραγματικά παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα ολόκληρη η χώρα.

Φυσικά αναμένονται και τα αποτελέσματα άμεσα από τις τοξικολογικ� �ς και ιστολογικές εξετάσεις όπως δήλωσε  καθηγητής Ιατροδικαστικής, Θεόδωρος Βουγιουκλάκης

Από τις μέχρι τώρα αναλύσεις που έκαναν οι ειδικοί της ΕΛΑΣ, διαπιστώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του epiruspost, ότι το χώμα που βρέθηκε στα ρούχα του 20χρονου είναι το ίδιο με το σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρός ο Βαγγέλης, γεγονός που δείχνει ότι το σώμα του δεν μεταφέρθηκε από κάποια άλλη περιοχή στο συγκεκριμένο σημείο.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή, Ηλία Βουγιουκλάκη αναμένεται εντός των επόμενων ημερών ενώ την ίδια ώρα συνεχίζονται οι καταθέσεις σπουδαστών της Γαλακτοκομικής Σχολής.

Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/

No comments:

Post a Comment