Δεν είναι σνακ, αλλά μάλλον ένα πιάτο κατευθείαν για το... βιβλίο Γκίνες.
Ο λόγος για το σάντουιτς που δημιούργησε ο Βρετανός σεφ Τρίσταν Γουέλκ και έχει κάνει το γύρο του κόσμου, χορταίνοντας τους κρετοφάγους παγκοσμίως μόνο με την εικόνα του!
Το σάντουιτς είναι ένα... ρεσιτάλ «χοληστερίνης» και είναι το πρώτο που έχει καταγραφεί ποτέ με τόσες... στρώσεις κρέατος. Συγκεκριμένα, ο Γουέλκ χρησιμοποίησε 1,4 κιλά ζαμπόν, 2 κιλά σαλάμι γαλοπούλας, 1 κιλό λουκάνικα και 720 γραμμάρια μπέικον, ενώ μια υποψία σαλάτας «αχνοφαίνεται» ανάμεσα από τις στρώσεις του.
Ο ίδιος ο διάσημος σεφ θεωρείται ως «ο άνθρωπος που τα βάζει με το φαγητό» έχοντας κάνει πολλές απόπειρες να «υπερβάλει» με την ποσότητα τροφίμων που χρησιμοποιεί στις δημιουργίες του προκαλώντας, αν και μάλλον αυτή τη φορά φαίνεται ότι το... παράκανε!
Ο λόγος για το σάντουιτς που δημιούργησε ο Βρετανός σεφ Τρίσταν Γουέλκ και έχει κάνει το γύρο του κόσμου, χορταίνοντας τους κρετοφάγους παγκοσμίως μόνο με την εικόνα του!
Το σάντουιτς είναι ένα... ρεσιτάλ «χοληστερίνης» και είναι το πρώτο που έχει καταγραφεί ποτέ με τόσες... στρώσεις κρέατος. Συγκεκριμένα, ο Γουέλκ χρησιμοποίησε 1,4 κιλά ζαμπόν, 2 κιλά σαλάμι γαλοπούλας, 1 κιλό λουκάνικα και 720 γραμμάρια μπέικον, ενώ μια υποψία σαλάτας «αχνοφαίνεται» ανάμεσα από τις στρώσεις του.
Ο ίδιος ο διάσημος σεφ θεωρείται ως «ο άνθρωπος που τα βάζει με το φαγητό» έχοντας κάνει πολλές απόπειρες να «υπερβάλει» με την ποσότητα τροφίμων που χρησιμοποιεί στις δημιουργίες του προκαλώντας, αν και μάλλον αυτή τη φορά φαίνεται ότι το... παράκανε!
Πηγή: http://greekznews.blogspot.com/
No comments:
Post a Comment