Monday, May 28, 2012

Ποια δημοσιογράφος συζητάει με τον Αlpha;



Γνωστή δημοσιογράφος εμφανίστηκε πριν τρεις μέρες στην Κάντζα. Παλιοί συνάδελφοί και συνεργάτες χάρηκαν όταν την είδαν, γιατί με πολλούς από αυτούς είχε συνεργαστεί στο παρελθόν.

Ο λόγος για την Αγγελική Νικολούλη που πέρασε το κατώφλι του Alpha πριν τρεις μέρες και συναντήθηκε με δυο ανώτατα στελέχη του σταθμού. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του entertv, ο λόγος της μεσημεριανής συνάντησης ήταν να συζητήσουν πως η εκπομπή της «Φως στο τούνελ» μπορεί να μεταφερθεί στο νέο ενημερωτικό πρόγραμμα του σταθμού.

Η αλήθεια είναι ότι η Αγγελική Νικολούλη έχει ένα ακόμη κρίσιμο ραντεβού με άλλο μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό και αφού θα πραγματοποιηθεί και αυτή η συνάντηση θα πάρει την τελική της απόφαση.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το φετινό καλοκαίρι για την Αγγελική Νικολούλη προβλέπεται καυτό γιατί εκτός από τα τηλεοπτικά δρώμενα, η δημοσιογράφος έχει και την συγγραφική της προσπάθεια αφού πριν λίγες μέρες τελείωσε το βιβλίο της και θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Καστανιώτη αυτό το καλοκαίρι.


real.gr



Πηγή: http://greekznews.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment