Saturday, March 30, 2013

Δεν πρόλαβαν να μπουν μέσα και βρέθηκαν με κινητά τηλέφωνα και μαχαίρι οι ληστές-τρομοκράτες.


Αν τρομοκράτες πρόσφατα συλληφθέντες έχουν κινητά τηλέφωνα μέσα στα κελιά τους, τότε πως μπορεί να χαρακτηριστεί το σωφρονιστικό σύστημα της χώρας; Και όμως, σωφρονιστικοί υπάλληλοι και άνδρες της ΕΚΑΜ παρουσία εισαγγελέα εντόπισαν κινητά τηλέφωνα στα κελιά όπου κρατούνται οι τρομοκράτες-ληστές της Κοζάνης!
Παράλληλα από την έρευνα που διεξήχθη σε 2 πτέρυγες των φυλακών εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν αυτοσχέδια μαχαίρια, κινητά, κάρτες sim και μεγάλες ποσότητες αυτοσχέδιου τσίπουρου.
Η έρευνα ξεκίνησε τα μεσάνυχτα και συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, μετά από αίτημα της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού κ.Μαρίας Στέφη.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 
Σε αιφνιδιαστικό έλεγχο προχώρησαν τα ξημερώματα άνδρες των ΕΚΑΜ και σωφρονιστικοί υπάλληλοι στην Α πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού μετά τα πρόσφατα απανωτά κρούσματα με αποδράσεις κρατουμένων από φυλακές της χώρας αλλά και την ομηρία σωφρονιστικών υπαλλήλων από τον Αλκέτ Ριζάι.

Σύμφωνα με πληροφορίες στους ελέγχους που έγιναν βρέθηκε μεγάλος αριθμός αυτοσχέδιων μαχαιριών και πολλά κινητά τηλέφωνα.

Επίσης, βρέθηκαν ένα μαχαίρι και ένα κινητό τηλέφωνο σε κελί κρατουμένων που κατηγορούνται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς.

Ο συναγερμός χτύπησε στις αρχές μετά την ανακάλυψη συνολικά 18 χειροβομβίδων στις φυλακές Τρικάλων.

Οι συνεργ� �ί των 11 Αλβανών δραπετών, που κατάφεραν να δραπετεύσουν την περασμένη Παρασκευή το βράδυ από τις φυλακές Τρικάλων είχαν μαζί τους "Ολόκληρο στρατόπεδο".
 ethel-sinadelfos

Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/

No comments:

Post a Comment