Thursday, March 28, 2013

Τελικά LIFO...δεν είσαι και πολύ εναλλακτικό ρε γαμώτο...("ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ" ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ)

Τελικά LIFO...δεν είσαι και πολύ εναλλακτικό ρε γαμώτο...("ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ" ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ)
Ζ� �τάω εκ των προτέρων συγνώμη από όλους που θα καταχραστώ το χώρο της σελίδας που διαβάζετε... αλλά κρίνω πως πρέπει να ενημερωθεί αρκετός κόσμος για την "πολιτική" που ασκεί το "γκλαμουράτο" LIFO σε μη αρεστά προς τους διαχειριστές του (αλλά ΟΧΙ υβριστικά) σχόλια σε αναρτήσεις που αφορούν (τουλάχιστον) τη σελίδα του στο FB.

Σήμερα λοιπόν διάβασα αναδημοσιευμένο ένα -κατ'εμέ- κατάπτυστο άρθρο-βάδειασμα για τον Αλκίνοο Ιωαννίδη με τίτλο: "Ποιος θέλει να γίνει ο επόμενος εθνικός καλλιτέχνης (τώρα που μας τελείωσε ο Νταλάρας);", σχετικό με την πρόσφατη τοποθέτησή του για τις εξελίξεις στην πατρίδα του την Κύπρο.
Για να μη σας κουράζω, ο αρθογράφος (Γιώργος Στόγιας), μέσα από σχόλια-αμπελοφιλοσοφίες, εν ολίγοις παρομοίαζε τον Αλκίνοο με έναν νέο Νταλάρα και κατέληγε ως εξής: «Βρίσκω όμως εντελώς αποκρουστική την ιδέα ενός "εθνικού" καλλιτέχνη σε νεαρή σχετικά ηλικία. Για την ώρα, ο Θεοδωράκης, μας φτάνει και μας περισσεύει!»

Ως απλός χρήστης με ονοματεπώνυμο (όχι ως σελίδα δηλαδή), έγραψα το παρακάράτω σχόλιο :
«Σε αυτό το LIFO γιατί δεν ασχολούνται μόνο με τίποτα ροζ ιστορίες που το'χουν, παρά καταπιάνονται και με τέτοια θέματα;;;»

To σχόλιο είχε σύντομα συγκεντρώσει αρκετά likes (πάνω από 20), άρα συμφωνούσε -εμμέσως- αρκετός κόσμος με την τοποθέτησή μου. Αυτό μάλιστα επιβεβαιώθηκε και στα περισσότερα από τα επόμενα σχόλια, με τα οποία αρκετοί επέκριναν με το ίδιο ύφος (επίσης χωρίς να υβρίζουν), το LIFO για την ανάρτηση αυτή.

Το θέμα λοιπόν είναι πως πριν από λίγο...διέγραψαν το σχόλιό μου, μου απέκλεισαν εφεξής το δικαίωμα να σχολιάσω ή να πατήσω like στις αναρτήσεις τους (μου βγάζει επιλογή μόνο "κοινοποίηση") και κατέβασαν και άλλα τέτοιου ύφους σχόλια άλλων χρηστών!!!

Ο βασικός λόγος που σας κουράζω με όλα αυτά είναι, αφενός η επισήμανση εκ μέρους μου πως αυτό αποτελεί ΚΑΘΑΡΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ και αφετέρου για να τονίσω τις αλλεπάληλες άστοχες έως και "ύποπτες" πολιτικές τοποθετήσεις του "εναλλακτικού" LIFO, το οποίο έχει 150.000 fans στο FB (το πρώτο "ειδησεογραφικό" site), άρα επηρεάζει πάρα πολλούς...

ΝΑΙ...έχει ΚΑΘΕ δικαίωμα να αναρτά Ο,ΤΙ θέλει...αλλά κι εμείς έχουμε ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να σχολιάζουμε Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ...(από τη στιγμή που δεν υβρίζουμε...)

ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ SOCIAL MEDIA αγαπητοί του LIFO...


(ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων όσους το κοινοποιήσουν)


Triantafyllos Dagres

Πηγή: http://www.ramnousia.com/

No comments:

Post a Comment