Saturday, June 29, 2013

τρελάθηκε τ΄αφεντικό και νομοθετεί τζάμπα !!!

 Ελλην Φορολογούμενος
Ο Αλμπέρ Καμύ έλεγε ότι , οι αυτοκράτορ ες που πλησιάζουν στο τέλος τους, εκδίδουν αναρίθμητους νόμους.
Η Ελλάδα είναι, ίσως, η χώρα με τους περισσότερους νόμους και ρυθμίσεις στο κόσμο. Τα τελευταία  χρόνια, το κοινοβούλιό μας και οι άξιοι αντιπρόσωποι μας έχουν ψηφίσει , οι αθεόφοβοι, 4.000 νόμους και έχουν.....
εκδώσει 110.000 υπουργικές αποφάσεις.
Η Γα ποκυβέρνηση από τις 6-11-2009 έως τις 11-11-2011 εξέδωσε 8 (οκτώ) πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.
Η τραπεζοκυβέρνηση του παπαδήμα εξέδωσε από τις 11-11-2011 έως τις 16-5-2012 μόνο τρεις πραξούλες νομοθετικούλι περιεχομένου Μονό !!!
Η δε Σαμαρο-βενιζελο-παστοροκυβέρνηση μας εφιλοδώρησε από τις 20-06-2012 έως τώρα που μιλάμε 13 ολοστρόγγυλες πράξεις !
Το αποτέλεσμα με όλες αυτές τις μ@λ@κίες είναι να έχουμε ένα πολίτευμα που κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς πρεσβεύει αλλά  σαφώς και γνωρίζουμε ποιους εξυπηρετεί  . Επί της ουσίας ούτε δημοκρατία έχουμε , ούτε δικτατορία έχουμε . Αυτό το πολιτικό τουρλουμπούκι μου μοιάζει με το κομουνιστικό καθεστώς όμοιο της ΕΣΣΔ λίγο πριν την πτώση της.
Αν θυμάστε, εκεί είχαν: 
1)  Πλήρη διάλυση της δημοσίας διοίκησης λόγο της διαφθοράς όπως κι εδώ. 
2)  Καταναλωτικά αγαθά με δελτίο όπως σε εδώ το πετρέλαιο θέρμανσης και τα συσσίτια αυξάνονταν όπως και εδώ. 
3)  Καμία ατομική ιδιοκτησία δεν ισχυε στην ΕΣΣΔ , όπως και εδώ από ότι φαίνεται  σε μερικούς μήνες η περιουσία των ελλήνων θα περιέλθει στο δημόσιο η τις τράπεζες λόγο της ανικανότητας των πολιτών να πληρ� �σουν τους φόρους και τα δάνεια που σύναψαν υπό διαφορετικές συνθήκες.
4)  Βία από τις κρατικές δυνάμεις καταστολής του Γιέλτσιν , αλλά και από το παρακράτος του υποκόσμου  που τρομοκρατούσε τους πολίτες όπως εδώ .
5)  Προπαγάνδα από τα μέσα ενημέρωσης και εκφοβισμός των πολιτών από τους κομισάριους του κόμματος όπως και εδώ από τους οικονομισάριους του εκδοτικού παρακράτους.

Οι διαφορές μας από το υπό κατάρρευση σοβιετικό καθεστώς, είναι πως αυτοί ακόμα και τότε είχαν το δικαίωμα στην εργασία, την δωρεάν παιδεία και την δωρεάν παροχή υγείας...αλλά φυσικά... ε, δεν θα γίνουμε Σοβιετία ; Εεεε; Άδωνη ;

Πηγή: http://kafeneio-gr.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment