Monday, May 25, 2015

Πίτμπουλ σκόρπισε τον τρόμο σε δρόμο της Θεσσαλονίκης..Δάγκωσε εννιά ανθρώπους.(Βίντεο)

Και πρώην πρόεδρος του Άρη ανάμεσα στα «θύματα» του πίτμπουλ!
Ενα πίτμπουλ σκόρπισε τον τρόμο σε δρόμο της Θεσσαλονίκης, δαγκώνοντας εννιά ανθρώπους κι ανάμεσα στα «θύματά» του ήταν ο πρώην πρόεδρος του Άρη, Σωτήρης Καραμπέρης!


Σοκ προκάλεσε στη Θεσσαλονίκη η άγρια επίθεση ενός σκύλου ράτσας  American Staffordshire σε εννιά άτομα, στην περιοχή του Νέου Ρυσίου. 

Στην προσπάθειά του να σταματήσει το επικίνδυνο σκυλί, αστυνομικός το πυροβόλησε στο πόδι με αποτέλε� �μα να τον τραυματίσει και εκείνο στην προσπάθειά του να διαφύγει χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.


Το σκυλί, που ήταν ράτσας διασταύρωσης Αμσταφ και Πιτ Μπουλ, δεν έφερε πάνω του τσιπάκι με αποτέλεσμα να μην έχουν βρεθεί πληροφορίες σχετικά με τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος αναζητείται από την αστυνομία. Τα άτομα που τραυμάτισε έχουν βγει όλα από το νοσοκομείο, ενώ την Τετάρτη αναμένεται να βγουν τα αποτελέσματα σχετικά με το άν το ζώο ήταν λυσσασμένο ή όχι.

Ο σκύλος τελικά σκοτώθηκε όταν μετά τον πυροβολισμό αστυνομικού έπεσε πάνω σε διερχόμενο όχημα.

Ανάμεσα στους εννιά ανθρώπους που δάγκωσε ωστόσο ήταν κι ο πρώην πρόεδρος του Άρη, Σωτήρης Καραμπέρης, ο οποίος ζει στη συγκεκριμένη περιοχή. 

Μάλιστα μιλώντας στις κάμερες έδειξε και τα σημάδια που του άφησε ως... σουβενίρ το αγριεμένο σκυλί, στα δύο του πόδια και στο χέρι.

Δείτε το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας:



πηγή: sdna.gr

Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/

No comments:

Post a Comment