Saturday, June 6, 2015

Επικυρώνεται το όνειρο των οπαδών της Αεκ για την «Αγιά Σοφιά»!

Μεγάλη μέρα η σημερινή για την ΑΕΚ, καθώς πληροφορίες  αναφέρουν πως μέσα στις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που θα επιτρέπει να ξεκινήσουν τα έργα για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ομάδας!


Η 5η Ιουνίου 2015 είναι η μέρα που ανοίγει οριστικά το δρόμο για την κατασκευή της πολυσυζητημένης και πολυαναμενόμενης «Αγιά Σοφιάς», καθώς αναμένεται να λήξει και τυπικά μια ιστορία που ταλαιπώρησε για πολύ την ΑΕΚ και τους ανθρώπους της.

Το SDNA έχει αποκαλύψει από τις 27 Μαρτίου ότι η Ολομέλεια του ΣτΕ έχει αποφασίσει να δικαιώσει την ΑΕΚ απορρίπτοντας τις προσφυγές Δήμου κα� � Πολιτών κατά της κατασκευής του γηπέδου της στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τους τελευταίους σχεδόν 2,5 μήνες στην Ένωση περίμεναν με αγωνία τη δημοσίευση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας, καθώς και το σκεπτικό της, κάτι πως όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες του SDNA από το χώρο του δικαστικού ρεπορτάζ, θα γίνει σήμερα.

Χαράς ευαγγέλια λοιπόν, για την ΑΕΚ και τους οπαδούς τους, που στο αμέσως επόμενο διάστημα θα δουν να ξεκινούν τα έργα για την κατασκευή του νέου, υπερσύγχρονου γηπέδου, που θα στεγάσει τις ελπίδες του συ λλόγου για την αναγέννηση, μετά τα δύο χρόνια ταλαιπωρίας -αλλά και εξυγίανσης- στις μικρότερες κατηγορίες!
πηγή : SDNA 

Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/

No comments:

Post a Comment