Friday, July 27, 2012

Ρόδος:Σόδομα και Γόμορα με ανήλικα κορίτσια και μεσήλικες στο καντόνι των τσιγγάνων!



ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Σοκαριστική αφήγηση και μαρτυρίες για το πώς οι τσιγγάνοι προωθούν κορίτσια 13 – 15 χρονών στην πορνεία
Σε Σόδομα και Γόμορρα, εκτός όλων των άλλων, εξελίσσεται ο καταυλισμός των τσιγγάνων στο Καρακόνερο. Ακόμη και σε πιάτσα αγοραίου έρωτα κατάντησε και μάλιστα με πρωταγωνιστικά πρόσωπα ανήλικα κορίτσια και μεσήλικες πελάτες. Και το ερώτημα που ανακύπτει, είναι τι άλλο απέμεινε που δεν γίνεται σ' αυτόν τον καταυλισμό, ώστε να κινηθούν οι αρμόδιοι για να βάλουν κάποια τάξη;



Το θέμα της πλήρους εξαχρείωσης στον καταυλισμό των τσιγγάνων έφερε στη δημοσιότητα χθες η «Δημοκρατική», με στοιχεία πραγματικά ανατριχιαστικά ειδικά σε ό,τι αφορά την «εκπόρνευση ανηλίκων»! Η αφήγηση είναι πραγματικά συγκλονιστική:

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

«Η ώρα είναι 11 το βράδυ και κινούμαι με το μηχανάκι στην περιμετρική, κοντά στο καρνάγιο. Κάτι τσιγγανάκια μου κάνουν νόημα να σταματήσω, νομίζω πως κάτι έχει συμβεί και κάνω στην άκρη. Τότε ένα από τα τσιγγανόπουλα με πλησιάζει και με ρωτάει αν θέλω να περάσω καλά με την φίλη του (σημείωση πως εκείνη πρέπει να ήταν 13 χρονών κι εγώ είμαι 60 χρονών). Του είπα όχι και βρίζοντας έφυγα».

Αυτή είναι άλλη μια ιστορία που περιεγράφη προς τη «Δημοκρατική» και έρχεται για να προστεθεί και σ' αρκετές άλλες αντίστοιχες. «Αρκεί να έχεις ένα καλό αυτοκίνητο και να σταματήσεις κοντά στον καταυλισμό» ανέφερε προς τη «Δημοκρατική» άλλο πρόσωπο που λόγω επαγγέλματος πρέπει να μεταβαίνει τακτικά στο καρνάγιο. Ολες αυτές οι ιστορίες έχουν κοινό παρονομαστή, κάποια ανήλικη κοπέλα, ενδεχομένως όμορφη, την οποία έναντι αμοιβής κάποιοι μπορούν να την εκμεταλλευτούν σεξουαλικά.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου: http://ellinikh-odysseia.blogspot.com/



Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/

No comments:

Post a Comment