Sunday, April 28, 2013

18χρονος μαζί με Αλβανούς και Έλληνες οργάνωσε ληστεία εις βάρος της γιαγιά του...την οποία και σκότωσε..


Σοκ στο πανελλήνιο προκαλεί η εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας της 75χρονης στο Νέο Ηράκλειο Αττικής. Όπως αποκαλύφθηκε το σχέδιο δολοφονίας της οργάνωσε ο 18χρονος εγγονός της για να της αφαιρέσει τελικά 25 ευρώ!

Η 75χρονη βρέθηκε νεκρή στις 3-12-2012, μέσα σε διαμέρισμα, όπου διέμενε στο Νέο Ηράκλειο Αττικής. Η ηλικιωμένη ήταν φιμωμένη και δεμένη στο υπνοδωμάτιό της, σε προχωρημένη σήψη. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα δράστες είναι 5 άτομα και συγκεκριμένα 3 ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 18, 24 και 20 ετών και 2 Αλβανοί, ένας 34χρονος και μία 25χρονη.

Οι 3 Έλληνες συνελήφθησαν το πρωί της Παρασκευής στην Αθήνα, ενώ οι 2 αλλοδαποί στη Λευκάδα. Κίνητρο της ανθρωποκτονίας ήταν η ληστεία, την οποία αποφάσισε και οργάνωσε ο 18χρονος εγγονός της 75χρονης, με τη συνδρομή και βοήθεια του 20χρονου ημεδαπού, ο οποίος του συνέστησε και τους υπόλοιπους δράστες.

 Οι δράστες έδεσαν και φίμωσαν την ηλικιωμένη την ώρα που έψαχναν το διαμέρισμά της για χρήματα και αντικείμενα αξίας, με αποτέλεσμα το θάνατο της. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους από το διαμέρισμα αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 25 ευρώ. Οι 4 συλληφθέντες δράστες κατηγορούνται για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, κατά συναυτουργία καθώς και της ληστείας κατά συναυτουργία, ενώ ο πέμπτος, ο 20χρονος για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε ληστεία, κατά συναυτουργία.
 Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/

No comments:

Post a Comment