Sunday, April 28, 2013


Η απίστευτη απάντηση της αρμόδιας υπηρεσίας για τον συγκεκριμένο πίνακα ήταν ότι είναι ψεύδοι, συκοφαντίες και κατασκευασμένες ειδήσεις.

Δεν αμφισβητεί τα νούμερα, αλλά θεωρεί πώς είναι λογικότατο να απασχολείται ένας εργαζόμενος επί 3 χρόνια με πλήρη μισθό ως αρμόδιο� � διαχείρισης του Facebook, ένας για το Twitter, ένας για το Google+ και ένας για το Youtube.

Φανταζόμαστε όταν προσλάβουνε καθαρίστριες για τις τουαλέτες τους, θα πάρουν μία για να αδειάζει τα καλαθάκια, μία για να κρατάει την σακούλα για να αδειάσει η άλλη τα καλαθάκια, μία για να πηγαίνει την σακούλα στον κάδο και μία για να βάζει καινούριες σακούλες στα καλαθάκια.
Η απίστευτη απάντηση της αρμόδιας υπηρεσίας για τον συγκεκριμένο πίνακα ήταν ότι είναι ψεύδοι, συκοφαντίες και κατασκε   υασμένες ειδήσεις.  Δεν αμφισβητεί τα νούμερα, αλλά θεωρεί πώς είναι λογικότατο να απασχολείται ένας εργαζόμενος επί 3 χρόνια με πλήρη μισθό ως αρμόδιος διαχείρισης του Facebook, ένας για το Twitter, ένας για το Google+ και ένας για το Youtube.  Φανταζόμαστε όταν προσλάβουνε καθαρίστριες για τις τουαλέτες τους, θα πάρουν μία για να αδειάζει τα καλαθάκια, μία για να κρατάει την σακούλα για να αδειάσει η άλλη τα καλαθάκια, μία για να πηγαίνει την σακούλα στον κάδο και μία για να βάζει καινούριες σακούλες στα καλαθάκια.

Πηγή: http://piperistostoma.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment