Sunday, April 28, 2013

Η ανεργία στους νέους της Ε.Ε


Η ανεργία στους νέους της Ε.Ε (infographics)

To ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, δημοσίευσε στο ίντερνετ, ένα χάρτη με τα ποσοστά της ανεργίας στους νέους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Ελλάδα κατατάσσεται μαζί με την Ισπανία στις χώρες με τη μεγαλύτερη ανεργία στους νέους με πανεπιστημιακή ή α νώτερη μόρφωση, με ποσοστό άνω του 40%.

Περίπου ένας νέος στους τέσσερις είναι άνεργος στην Ευρώπη σήμερα και σε ορισμένες χώρες το ποσοστό φθάνει ένα εφιαλτικό 60%. Οι αριθμοί μιλούν και την Τρίτη, η επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων του ΕΚ ζήτησε να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην ανεργία των νέων. Ειδικά να δοθεί χώρος στην" Εγγύηση για τους Νέους" και την "Πρωτοβουλία για την Απασχόληση των Νέων", τώρα που το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο από το οποίο αντλούν κονδύλια, ετοιμάζεται για την περίοδο 2014-2020.

http://tvxs.gr/news/ευρώπη-eop/η-ανεργία-στους-νέους-χάρτης
Η ανεργία στους νέους της Ε.Ε (infographics)    To ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, δημοσίευσε στο ίντερνετ, ένα χάρτη με τα ποσοστά της ανεργίας στους νέους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Ελλάδα κατατάσσεται μαζί με την Ισπαν�   �α στις χώρες με τη μεγαλύτερη ανεργία στους νέους με πανεπιστημιακή ή ανώτερη μόρφωση, με ποσοστό άνω του 40%.  Περίπου ένας νέος στους τέσσερις είναι άνεργος στην Ευρώπη σήμερα και σε ορισμένες χώρες το ποσοστό φθάνει ένα εφιαλτικό 60%. Οι αριθμοί μιλούν και την Τρίτη, η επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων του ΕΚ ζήτησε να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην ανεργία των νέων. Ειδικά να δοθεί χώρος στην" Εγγύηση για τους Νέους" και την "Πρωτοβουλία για την Απασχόληση των Νέων", τώρα που το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο από το οποίο αντλούν κονδύλι   α, ετοιμάζεται για την περίοδο 2014-2020.   http://tvxs.gr/news/%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B7-eop/%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%87%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B7%CF%82

Πηγή: http://piperistostoma.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment