Tuesday, April 30, 2013

προς ενημέρωση και συμμόρφωση



ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΙΝ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ.

Όπως δηλώνουν οι αρμόδιοι φορείς της αιμοδοσίας, όλες οι φιάλες αίματος που λαμβάνονται στα πλαίσια εθελοντικής αιμοδοσίας χορηγούνται σε ασθενείς αναλόγως των αναγκών τους και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ της εθνικής τους προέλευσης.

Συνεπώς, μέρος του αίματος που έδωσαν σήμερα οι χρυσαυγίτες ΑΣΦΑΛΩΣ θα δοθεί και σε μετανάστες που το έχουν ανάγκη. Ευχόμαστε στους χρυσαυγίτες κάποια στιγμή να βάλουν μυαλό και να αλλάξουν τις νοσηρές ιδέες τους, ώστε αυτή η ακούσια προσφορά τους προς τους μετανάστες μελλοντικά να μπορεί να γίνει και εκούσια!
Φωτογραφία: ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΙΝ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ.  Όπως δηλώνουν οι αρμόδιοι φορείς της αιμοδοσίας, όλες οι φιάλες αίματος που λαμβάνονται στα πλαίσια εθελοντικής αιμοδοσίας χορηγούνται σε ασθενείς αναλόγως των αναγκών τους και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ της εθνικής τους προέλευσης.  Συνεπώς, μέρος του αίματος που έδωσαν σήμερα οι χρυσαυγίτες ΑΣΦΑΛΩΣ θα δοθεί και σε μετανάστες που το έχουν ανάγκη. Ευχόμαστε στους χρυσαυγίτες κάποια στιγμή να βάλουν μυαλό και να αλλάξουν τις νοσηρές ιδέες τους   , ώστε αυτή η ακούσια προσφορά τους προς τους μετανάστες μελλοντικά να μπορεί να γίνει και εκούσια!

Πηγή: http://piperistostoma.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment