Saturday, September 28, 2013

20χρονος απο την Άρτα ο οπαδός του Παναθηναϊκού που χαροπαλεύει στο νοσοκομείο...της Πάτρας..Οι αστυνομικοί βρήκαν στυλό όπλο πάνω σε οπαδό..


Διασωληνωμένος μεταφέρεται ο τραυματίας απο τον πετροπόλεμο στο Μεσολόγγι στο νοσοκομείο του Ρίου.Η κατάσταση του κρίνεται πάρα πολύ σοβαρή.Το χτύπημα στο κεφάλι απο πέτρα εχει προκαλέσει  σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Πριν απο λίγο αστυνομικοί περασαν απο τα καταστήματα και τους ειδοποίησαν να  κλείσουν γιατί υπάρχει φόβος για αντίποινα.

Η αστυνομία παρουσία εισαγγελέα τώρα κάνουν έρευνες στα γραφεία του συνδέσμου του Ολυμπιακού όπου πριν είχαν γίνει τα επεισόδια.

Εχουν βρεί ρόπαλα,κράνη και άλλα αντικείμενα τα οποία μεταφέρονται στην αστυνομική διεύθυνση στο Μεσολόγγι.

Σε έρευνες που έγιναν σε αυτοκίνητα οπαδών του Παναθηναικού που έφευγαν απο την πόλη μετά τα επεισόδια βρέθηκε στυλό όπλο μέσα στο αυτοκίνητο.Επίσης βρέθηκε και ένα κομμάτι απο στυλό όπλο στο σημείο των επεισοδίων.

Οι προσαγωγές θα συνεχιστούν όλο το βράδυ.Η τραυματίας πριν απο λίγο μπήκε στο χειρουργείο στο νοσοκομείο του Ρίου και η κατάσταση του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή.
www.onairnews.gr

Σχόλιο..
Ένας άνθρωπος "χαροπαλεύει", δυο γονείς κλαίνε και δεκάδες φίλοι έχουν τρελαθεί από την αγωνία!

Κι όλα αυτά για μια μπάλα και μια φανέλα. Κρίμα είναι ρε! Κρίμα τα νιάτα σας και τα όνειρα σας! Κρίμα για τους δικούς σας!

Να πεθάνεις για προστατέψεις το παιδί σου, τους γονείς σου, τη γυναίκα σου; Ναι, να πεθάνεις! Αλλά όχι για μια γαμωφανέλα και μια γαμωομάδα.

Αυτό δεν είναι απλώς κρίμα!
Είναι ντροπή...

κυρΓκατζέττας

Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/

No comments:

Post a Comment