Saturday, September 28, 2013

Ή στραβός είναι ο γιαλός ή οι ηγεσίες ΕΛ.ΑΣ. - ΕΥΠ και ο Δένδιας μας δουλεύουν... .-

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Πρώτα φεύγει ο Δικόπουλος και ο Κασκάνης. Μετά, μεταξύ άλλων ο διευθυντής του οργανωμένου εγκλήματος που είναι της επιρροής Δικόπουλου. Χθες το βράδυ παρεμπιπτόντως, είχε ο

τελευταίος κλεισμένο ραντεβού με τον αρχηγό, ο αρχηγός δεν δέχτηκε τελικά και τον παρέπεμψε στον υπαρχηγό, ο οποίος πήρε μολύβι και χαρτί για να καταγράψει τις ενστάσεις του.

Ακολούθως "φεύγει" ο διευθυντής της τρίτης διεύθυνσης αντικατασκοπείας την οποία κατείχε παλιά ο Δικόπουλος και αυτός που τώρα φεύγει είναι της επιρροής Δικόπουλου. Δεύτερη παρένθεση. Τελικά μόνο ο μπαγάσας ο υπασπιστής, της επιρροής κι αυτός Δικόπουλου αλλά όχι τόσο άμεσης όσοι οι υπόλοιποι τη γλίτωσε.

Όμως πάρα από την πλάκα. Οι ηγεσίες της ΕΥΠ και της αστυνομίας σήμερα έμαθαν τη συγγενική σχεση με τον πολιτευτή του γκρουπούσκουλου; Αν ναι οφείλουν πρώτα αυτές να παραιτηθούν.


Δεύτερον. Τώρα έμαθαν ότι μένει στη Νίκαια; Αν ναι οφείλουν πρώτα αυτές να παραιτηθούν.

Τρίτον. Τώρα κατάλαβαν ότι ως επικεφαλής των παρασιτικών υποκλοπικομυζιτικών κοριών άκουγε χρυσαυγίτες, διαπίστωνε παραβάσεις αλλά δεν τα έβαλε σ' ένα φάκελο ώστε να τα στείλει, στην αστυνομία, στη δικαιοσύνη, στη Βουλή ή όπου αλλού; Αν ναι οφείλουν πρώτα αυτές να παραιτηθούν.

Τέταρτον. Είναι ο μόνος που ήταν στο σκάνδαλο των υποκλοπών της vodafone  και των πακιστανών; Αν ναι οφείλουν πρώτα αυτές να παραιτηθούν. Κι αν θέλουν μπορούμε να τους πούμε σειρά ακόμη εμπλεκόμενων και προβεβλημένων αξιωματικών που κάνουν καριέρα. Αλλά δεν θα το κάνουμε.

Είπαμε τέρμα η πλάκα. Ο Δένδιας, κορυφώνοντας το επικοινωνιακό παιχνίδι του, κορυφώνει και τις γκάφες. Εξακολουθεί να σπιλώνει και να στοχοποιεί αξιωματικούς με διάφορες εύσχημες μνείες.

Είπαμε κι άλλοτε. Η καλύτερη και η μοναδική υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει στην αστυνομία, είναι να φύγει μία ώρα αρχύτερα.
 bloko.gr

Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/

No comments:

Post a Comment